Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

МКУ

мку

Министарство културе

МКУ

Министарство културе

 

Директорат за медије

02.07.2014.

Рутовић разговарао са Дуњом Мијатовић, представницом ОЕБС-а за слободу медија

Рутовић разговарао са Дуњом Мијатовић, представницом ОЕБС-а за слободу медија Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије, разговарао је са Дуњом Мијатовић, представницом ОЕБС-а за слободу медија и том приликом указао на важну улогу мисије ОЕБС-а у процесу реформе црногорског медијског законодавства и усклађивања са европским стандардима.

27.06.2014.

Најава: Сусрет Жељка Рутовића са Дуњом Мијатовић

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије, разговараће у уторак, 1. јула са Дуњом Мијатовић, високом представницом ОЕБС-а за слободу медија, која борави у званичној посјети Црној Гори од 30. јуна до 2. јула 2014. године.

04.06.2014.

Рутовић на Међународној научној конференцији "Медијска писменост у дигиталном добу - културна, економска и политичка перспектива" у Загребу

На позив Хрватске академије знаности и умјетности и Одјела за комуникологију Хрватских студија Свеучилишта у Загребу, мр Жељко Рутовић , генерални директор Директората за медије, учествоваће на међународној научној конференцији "Медијска писменост у дигиталном добу -културна, економска и политичка перспектива" која се одржава 5. и 6. јуна у Загребу.

28.05.2014.

Рутовић учествовао на регионалној конференцији „Улога и значај јавних радио-дифузних сервиса у изградњи демократског друштва“

Рутовић учествовао  на регионалној конференцији „Улога и значај јавних радио-дифузних сервиса у изградњи демократског друштва“

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије у Министарству културе учествовао је на позив Антје Ротхемунд, шефице Канцеларије Савјета Европе у Београду, на регионалној конференцији „Улога и значај јавних радио-дифузних сервиса у изградњи демократског друштва“ која је 26. и 27. маја 2014. године одржана у Сарајеву.

23.05.2014.

Рутовић учествује на регионалној конференцији „Улога и значај јавних радио-дифузних сервиса у изградњи демократског друштва“

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије учествоваће на позив Антје Ротхемунд, шефице Канцеларије Савјета Европе у Београду, на регионалној конференцији „Улога и значај јавних радио-дифузних сервиса у изградњи демократског друштва“ која се 26. и 27. маја одржава у Сарајеву.

20.05.2014.

Рутовић примио Мурата Каракаја, генералног директора Дирекције за медије, штампу и информисање Владе Републике Турске

Рутовић примио Мурата Каракаја, генералног директора Дирекције за медије, штампу и информисање Владе Републике Турске

Жељко Рутовић, директор Директората за медије у Министарству културе срео се јуче са Муратом Каракајом, генералним директором Дирекције за медије, штампу и информисање Владе Републике Турске.

16.05.2014.

Најава: Посјета делегације Директората за штампу, публикацију и информације Владе Републике Турске

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије, у понедељак, 19. маја 2014. године, примиће на Цетињу делегацију Директората за штампу, публикацију и информације Владе Републике Турске.

11.03.2014.

Рутовић учествовао на регионалној конференцији „Показатељи независности регулаторних тијела у области медија“

Рутовић учествовао на регионалној конференцији „Показатељи независности регулаторних тијела у области медија“

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије и Милош Лалевић, савјетник за европске интеграције у области медија, учествовали су на регионалној конференцији, која је 6. и 7. марта одржана у Тирани.

06.03.2014.

Рутовић учествује на регионалној конференцији „Показатељи независности регулаторних тијела у области медија“

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије и Милош Лалевић, савјетник за европске интеграције у области медија, учествују, на позив Савјета Европе, на регионалној конференцији „Показатељи независности регулаторних тијела у области медија“, која се 6. и 7.марта одржава у Тирани.

02.12.2013.

Рутовић учествовао на Међународној медијској конференцији "Медији као фактор превенције насиља" у Сремским Карловцима

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије у Министарству културе учествовао је на Међународној медијској конференцији "Медији као фактор превенције насиља" која је одржана у Сремским Карловцима од 29. новембра до 1. децембра 2013 године.