Manja slova Veća slova RSS

MKU

mku

Ministarstvo kulture

MKU

Ministarstvo kulture

 

Direktorat za medije

12.12.2014.

Susret Rutovića i predstavnika Komisije Savjeta RTCG za programe na jezicima manjinskih naroda

Susret Rutovića i predstavnika Komisije Savjeta RTCG za programe na jezicima manjinskih naroda Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije razgovarao je juče sa članovima Komisije Savjeta RTCG za programske sadržaje na albanskom jeziku i jezicima drugih pripadnika manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica, koji su ga, tom prilikom, upoznali sa preporukama za poboljšanje programskih sadržaja na jezicima manjina.

14.11.2014.

Najava: Okrugli sto o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim radio-difuznim servisima RTCG

Ministarstvo kulture i OSCE, u ponedeljak, 17. novembra, u 10:00 sati, u hotelu “Ramada” u Podgorici, organizuju Okrugli sto o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim radio-difuznim servisima RTCG.

24.10.2014.

Rutović govori na izložbi povodom obilježavanja 100 godina od početka rada prvog bioskopa u Nikšiću

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije govoriće na izložbi povodom obilježavanja 100 godina od početka rada prvog bioskopa u Nikšiću. Izložba, čiji su autori Momo Rebić i Maksim Vujaćić, u organizaciji JU "Stari grad-Anderva", biće priređena 26. oktobra, u 19 sati, u galeriji "Art" u Nikšiću.

14.10.2014.

Rutović govori na svečanosti povodom obilježavanja Svjetskog dana bijelog štapa

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije govoriće na svečanosti povodom obilježavanja Svjetskog dana bijelog štapa, koja se organizuje sjutra, 15. oktobra, u 11 sati, u hotelu “City”, u Podgorici.

24.09.2014.

Rutović učestvuje na konferenciji „Koncentracija transparentnosti medijskog vlasništva"

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije učestvovaće na regionalnoj konferenciji „Koncentracija transparentnosti medijskog vlasništva" koja se 25. i 26. septembra održava u Skoplju, na poziv Antje Rothemund, šefice Kancelarije Savjeta Evrope u Beogradu.

22.09.2014.

Prezentacija informativno-edukativnog materijala o procesu digitalizacije u Crnoj Gori

Prezentacija informativno-edukativnog materijala o procesu digitalizacije u Crnoj Gori

Ministarstvo kulture, u saradnji sa Ministarstvom za informaciono društvo i telekomunikacije, predstavilo je danas u hotelu Podgorica informativno-edukativni materijal o procesu prelaska sa analognog na digitalno emitovanje programa, koji je sastavni dio kampanje o informisanju građana i krajnjih korisnika o procesu digitalizacije u Crnoj Gori.

22.09.2014.

Rutović učestvovao na Međunarodnom interdisciplinarnom simpozijumu Filozofija medija - "Budućnost medija"

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije učestvovao je na Cresu od 18. do 21. septembra 2014. godine, na Međunarodnom interdisciplinarnom simpozijumu Filozofija medija - "Budućnost medija" sa izlaganjem na temu "Čovjek budućnosti-čovjek (meta)medija?"((ne)upitni identitet).

16.09.2014.

Rutović učestvuje na Međunarodnom interdisciplinarnom simpozijumu filozofije medija "Budućnost medija"

Mr Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije učestvovaće na Međunarodnom interdisciplinarnom simpozijumu filozofije medija "Budućnost medija", koji se održava od 18. do 21. septembra 2014. godine, na Cresu.

23.07.2014.

Rutović razgovarao sa Lidiom Gal, istraživačem "Human Rights Watch" za Balkan i Istočnu Evropu

Rutović razgovarao sa Lidiom Gal, istraživačem "Human Rights Watch" za Balkan i Istočnu Evropu

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije razgovarao je u utorak sa Lidiom Gal, istraživačem "Human Rights Watch" za Balkan i Istočnu Evropu o zakonskom okviru za ostvarivanje slobode izražavanja, kao temeljnog ljudskog prava.

21.07.2014.

Najava: Susret Rutovića sa Lidiom Gal, istraživačem “Human Rights Watch” za Balkan i Istočnu Evropu

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije razgovoraće u utorak, 22. jula, u 10.30 sati, sa Lidiom Gal, istraživačem organizacije “Human Rights Watch” za Balkan i Istočnu Evropu.