Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

МКУ

мку

Министарство културе

МКУ

Министарство културе

 

Директорат за медије

12.12.2014.

Сусрет Рутовића и представника Комисије Савјета РТЦГ за програме на језицима мањинских народа

Сусрет Рутовића и представника Комисије Савјета РТЦГ за програме на језицима мањинских народа Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије разговарао је јуче са члановима Комисије Савјета РТЦГ за програмске садржаје на албанском језику и језицима других припадника мањинских народа и других мањинских националних заједница, који су га, том приликом, упознали са препорукама за побољшање програмских садржаја на језицима мањина.

14.11.2014.

Најава: Округли сто о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о јавним радио-дифузним сервисима РТЦГ

Министарство културе и ОСЦЕ, у понедељак, 17. новембра, у 10:00 сати, у хотелу “Рамада” у Подгорици, организују Округли сто о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о јавним радио-дифузним сервисима РТЦГ.

24.10.2014.

Рутовић говори на изложби поводом обиљежавања 100 година од почетка рада првог биоскопа у Никшићу

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије говориће на изложби поводом обиљежавања 100 година од почетка рада првог биоскопа у Никшићу. Изложба, чији су аутори Момо Ребић и Максим Вујаћић, у организацији ЈУ "Стари град-Андерва", биће приређена 26. октобра, у 19 сати, у галерији "Арт" у Никшићу.

14.10.2014.

Рутовић говори на свечаности поводом обиљежавања Свјетског дана бијелог штапа

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије говориће на свечаности поводом обиљежавања Свјетског дана бијелог штапа, која се организује сјутра, 15. октобра, у 11 сати, у хотелу “Цитy”, у Подгорици.

24.09.2014.

Рутовић учествује на конференцији „Концентрација транспарентности медијског власништва"

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије учествоваће на регионалној конференцији „Концентрација транспарентности медијског власништва" која се 25. и 26. септембра одржава у Скопљу, на позив Антје Ротхемунд, шефице Канцеларије Савјета Европе у Београду.

22.09.2014.

Презентација информативно-едукативног материјала о процесу дигитализације у Црној Гори

Презентација информативно-едукативног материјала о процесу дигитализације у Црној Гори

Министарство културе, у сарадњи са Министарством за информационо друштво и телекомуникације, представило је данас у хотелу Подгорица информативно-едукативни материјал о процесу преласка са аналогног на дигитално емитовање програма, који је саставни дио кампање о информисању грађана и крајњих корисника о процесу дигитализације у Црној Гори.

22.09.2014.

Рутовић учествовао на Међународном интердисциплинарном симпозијуму Филозофија медија - "Будућност медија"

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије учествовао је на Цресу од 18. до 21. септембра 2014. године, на Међународном интердисциплинарном симпозијуму Филозофија медија - "Будућност медија" са излагањем на тему "Човјек будућности-човјек (мета)медија?"((не)упитни идентитет).

16.09.2014.

Рутовић учествује на Међународном интердисциплинарном симпозијуму филозофије медија "Будућност медија"

Мр Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије учествоваће на Међународном интердисциплинарном симпозијуму филозофије медија "Будућност медија", који се одржава од 18. до 21. септембра 2014. године, на Цресу.

23.07.2014.

Рутовић разговарао са Лидиом Гал, истраживачем "Хуман Ригхтс Wатцх" за Балкан и Источну Европу

Рутовић разговарао са Лидиом Гал, истраживачем "Хуман Ригхтс Wатцх" за Балкан и Источну Европу

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије разговарао је у уторак са Лидиом Гал, истраживачем "Хуман Ригхтс Wатцх" за Балкан и Источну Европу о законском оквиру за остваривање слободе изражавања, као темељног људског права.

21.07.2014.

Најава: Сусрет Рутовића са Лидиом Гал, истраживачем “Хуман Ригхтс Wатцх” за Балкан и Источну Европу

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије разговораће у уторак, 22. јула, у 10.30 сати, са Лидиом Гал, истраживачем организације “Хуман Ригхтс Wатцх” за Балкан и Источну Европу.