Manja slova Veća slova RSS

MKU

mku

Ministarstvo kulture

MKU

Ministarstvo kulture

 

Direktorat za medije

02.07.2014.

Rutović razgovarao sa Dunjom Mijatović, predstavnicom OEBS-a za slobodu medija

Rutović razgovarao sa Dunjom Mijatović, predstavnicom OEBS-a za slobodu medija Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije, razgovarao je sa Dunjom Mijatović, predstavnicom OEBS-a za slobodu medija i tom prilikom ukazao na važnu ulogu misije OEBS-a u procesu reforme crnogorskog medijskog zakonodavstva i usklađivanja sa evropskim standardima.

27.06.2014.

Najava: Susret Željka Rutovića sa Dunjom Mijatović

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije, razgovaraće u utorak, 1. jula sa Dunjom Mijatović, visokom predstavnicom OEBS-a za slobodu medija, koja boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori od 30. juna do 2. jula 2014. godine.

04.06.2014.

Rutović na Međunarodnoj naučnoj konferenciji "Medijska pismenost u digitalnom dobu - kulturna, ekonomska i politička perspektiva" u Zagrebu

Na poziv Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Odjela za komunikologiju Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, mr Željko Rutović , generalni direktor Direktorata za medije, učestvovaće na međunarodnoj naučnoj konferenciji "Medijska pismenost u digitalnom dobu -kulturna, ekonomska i politička perspektiva" koja se održava 5. i 6. juna u Zagrebu.

28.05.2014.

Rutović učestvovao na regionalnoj konferenciji „Uloga i značaj javnih radio-difuznih servisa u izgradnji demokratskog društva“

Rutović učestvovao  na regionalnoj konferenciji „Uloga i značaj javnih radio-difuznih servisa u izgradnji demokratskog društva“

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije u Ministarstvu kulture učestvovao je na poziv Antje Rothemund, šefice Kancelarije Savjeta Evrope u Beogradu, na regionalnoj konferenciji „Uloga i značaj javnih radio-difuznih servisa u izgradnji demokratskog društva“ koja je 26. i 27. maja 2014. godine održana u Sarajevu.

23.05.2014.

Rutović učestvuje na regionalnoj konferenciji „Uloga i značaj javnih radio-difuznih servisa u izgradnji demokratskog društva“

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije učestvovaće na poziv Antje Rothemund, šefice Kancelarije Savjeta Evrope u Beogradu, na regionalnoj konferenciji „Uloga i značaj javnih radio-difuznih servisa u izgradnji demokratskog društva“ koja se 26. i 27. maja održava u Sarajevu.

20.05.2014.

Rutović primio Murata Karakaja, generalnog direktora Direkcije za medije, štampu i informisanje Vlade Republike Turske

Rutović primio Murata Karakaja, generalnog direktora Direkcije za medije, štampu i informisanje Vlade Republike Turske

Željko Rutović, direktor Direktorata za medije u Ministarstvu kulture sreo se juče sa Muratom Karakajom, generalnim direktorom Direkcije za medije, štampu i informisanje Vlade Republike Turske.

16.05.2014.

Najava: Posjeta delegacije Direktorata za štampu, publikaciju i informacije Vlade Republike Turske

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije, u ponedeljak, 19. maja 2014. godine, primiće na Cetinju delegaciju Direktorata za štampu, publikaciju i informacije Vlade Republike Turske.

11.03.2014.

Rutović učestvovao na regionalnoj konferenciji „Pokazatelji nezavisnosti regulatornih tijela u oblasti medija“

Rutović učestvovao na regionalnoj konferenciji „Pokazatelji nezavisnosti regulatornih tijela u oblasti medija“

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije i Miloš Lalević, savjetnik za evropske integracije u oblasti medija, učestvovali su na regionalnoj konferenciji, koja je 6. i 7. marta održana u Tirani.

06.03.2014.

Rutović učestvuje na regionalnoj konferenciji „Pokazatelji nezavisnosti regulatornih tijela u oblasti medija“

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije i Miloš Lalević, savjetnik za evropske integracije u oblasti medija, učestvuju, na poziv Savjeta Evrope, na regionalnoj konferenciji „Pokazatelji nezavisnosti regulatornih tijela u oblasti medija“, koja se 6. i 7.marta održava u Tirani.

02.12.2013.

Rutović učestvovao na Međunarodnoj medijskoj konferenciji "Mediji kao faktor prevencije nasilja" u Sremskim Karlovcima

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije u Ministarstvu kulture učestvovao je na Međunarodnoj medijskoj konferenciji "Mediji kao faktor prevencije nasilja" koja je održana u Sremskim Karlovcima od 29. novembra do 1. decembra 2013 godine.