Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

МКУ

мку

Министарство културе

МКУ

Министарство културе

 

>

Допуна ванредног Јавног конкурса

Датум објаве: 16.04.2020 10:23 | Аутор: Министарство културе

Испис Штампај страницу


Министарство културе у складу са пропозицијама Јавног конкурса објављеног 24.03.2020. године на основу Закључка Владе Црне Горе од 20.03.2020. године,за суфинансирање активности из области културно-умјетничког стваралаштва који су у функцији јавног интереса и заштите социо-економских интереса незапослених у области културе, као и биоскопских приказивача/привредних субјеката чија дјелатност је привремено обустављена, врши
ДОПУНУ ЈАВНОГ КОНКУРСАДопуна јавног конкурса врши се на сљедећи начин:

1. У дијелу конкурса који се односи на право учешћа, након тачке 4 додаје се тачка 5 која гласи:

„5. Привредна друштва, који имају интернет портал регистрован код Агенције за електронске медије на дан објаве допуне Конкурса и најмање 8 запослених само за потребе интернет портала у фебруару мјесецу текуће године“.

2. У складу са допуном конкурса из претходне тачке, наведена привредна друштва су у обавези да уз попуњену пријаву на јавни конкурс и осталу прописану документацију, доставе и доказ о броју запослених и описе њихових радних мјеста из фебруара 2020. године.

3. Министарство културе ће доказе о регистрацији интернет портала прибавити код Агенције за електронске медије, а има право и да тачност достављених података провјери код Пореске управе Црне Горе.

За реализацију активности и пројеката из пет области културе обухваћених конкурсом (позоришна дјелатност, ликовна и примијењена умјетност и дизајн, музичка умјетност, књижевност и кинематографија), а у циљу повећања њихове видљивости и доступности широј јавности, пожељна је и сарадња са интернет порталима регистрованим код Агенције за електронске медије у Црној Гори, који имају највећу посјећеност.

Пријаве се подносе искључиво електронским путем на е-маил:конкурс@мку.гов.ме.

Министарство културе задржава право промјене садржаја и услова конкурса. 


МИНИСТАРСТВО КУЛТУРЕ