Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

МКУ

мку

Министарство културе

МКУ

Министарство културе

 

>

ЈАВНИ КОНКУРС „Развијајмо културне навике!“ за финансирање пројеката/програма невладиних организација у областима умјетности и културе

Датум објаве: 25.03.2020 14:14 | Аутор: Министарство културе

Испис Штампај страницу


На основу члана 32 Закона о невладиним организацијама („Службени лист ЦГ“, бр. 39/11 и 37/17), а у вези с Правилником о садржају јавног конкурса за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација и изгледу и садржају пријаве на јавни конкурс („Службени лист ЦГ“, број 14/18) и Одлуком оутврђивању приоритетних области од јавног интереса и висине средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2020. години („Службени лист ЦГ“, број 57/19),Комисија Министарства културе за расподјелу средстава за финансирање пројеката/програма невладиних организација објавила је 


ЈАВНИ КОНКУРС
„Развијајмо културне навике!“
за финансирање пројеката/програма невладиних организација 
у областима умјетности и културе


Текст Конкурса, као и пријавни образац објављени су на интернет страници Министарства културе www.мку.гов.ме као и на порталу е-управедана 06.03.2020. године.

Усљед ситуације изазавне ЦОВИД 19 вирусом,рок за достављање пријава продужава се за 30 дана, односно закључно са 06.05.2020. године.

Сугеришемо да се све пријаве пројеката/програма достављају електронским путем у зип/рар формат на е-маил адресу: конкурс.нво2020@мку.гов.ме.

Циљ наведеног је допринос потреби заштите здравља грађана и исказивања високог степена одговорности усљед околности изазваних вирусом ЦОВИД 19.
Комисија Министарства културе