Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

МКУ

мку

Министарство културе

МКУ

Министарство културе

 

>

Обавјештење о ступању на снагу Правилника о измјенама и допунама правилника за полагање стручног испита из конзерваторске, музејске, библиотечке и архивске дјелатности

Датум објаве: 04.08.2020 10:14 | Аутор: Министарство културе

Испис Штампај страницу


Министарство културе обавјештава заинтресоване кандидате за полагање стручног испита за потребе стицања стручног звања из конзерваторске, музејске, библиотечке и архивске дјелатности, да је 23.07.2020. године ступио на снагу Правилник о измјенама и допунама правилника о врсти и степену стручне спреме, програму и начину полагања стручног испита и стручним звањима за вршење послова конзерваторске, музејске, библиотечке и архивске дјелатности („Службени лист Црне Горе” бр. 022/12, 026/12, 070/20). 

С тим у вези, Министарство културе информише заинтресоване кандидате да ће захтјеве пристигле након горе наведеног датума разматрати сходно измјенама Правилника.

Правилник о измјенама и допунама правилника о врсти и степену стручне спреме, програму и начину полагања стручног испита и стручним звањима за вршење послова конзерваторске, музејске, библиотечке и архивске дјелатности („Службени лист Црне Горе” бр. 022/12, 026/12, 070/20) можете преузети овдје.

Министарство културе