Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

МКУ

мку

Министарство културе

МКУ

Министарство културе

 

>

ИЗМЈЕНА ЈАВНОГ ОГЛАСА за надметање у отвореном поступку давања концесије за валоризацију непокретног културног добра Тврђаве “Бесац”, Вирпазар, општина Бар

Датум објаве: 05.08.2020 09:31 | Аутор: Министарство културе

Испис Штампај страницу


На основу члана 22 Закона о концесијама (“Службени лист Црне Горе” број 08/09) Министарство културе (“Надлежни орган”) објављује:
ИЗМЈЕНУ ЈАВНОГ ОГЛАСА 

за надметање у отвореном поступку давања концесије за валоризацију непокретног културног добра Тврђаве “Бесац”, Вирпазар, општина Бар 1. У складу са условима Јавног огласа за надметање у отвореном поступку давања концесије за валоризацију непокретног културног добра Тврђаве „Бесац“, Вирпазар, општина Бар, објављеном у Службеном листу број 29/2020, од 03.07.2020. године, у штампаном дневном листу „Дневним новинама“ дана 04.07.2020. године и на Интернет страници Министарства културе www.мку.гов.ме, као надлежног органа (у даљем тексту: Јавни оглас). Министарство културе овим путем обавјештава заинтересована лица о измјени Јавног огласа и то у дијелу:


1.1 Адреса и рок за достављање понуда на Јавни оглас

“Понуда мора бити достављена најкасније до 7. септембра 2020.године до 11 часова (по локалном времену), на адресу: Министарство културе, Његошева бб, 81250 Цетиње.”

1.2 Вријеме и мјесто на којем се може преузети Концесиони акт и Тендерска документација:

„Захтјев за откуп документације у којој су садржани детаљи који се односе на начин достављања понуде и цјелокупни тендерски поступак са јасним називом „Захтјев за откуп тендерске документације за валоризацију непокретног културног добра Тврђаве Бесац“, доставља се препорученом поштом или е-маилом лицу задуженом за давање релевантних информација у поступку Јавног огласа, на назначену адресу најкасније до 13. августа 2020.године“.

1.3 Начин достављања понуде

„Понуда мора бити достављена најкасније до 7. септембра 2020. године до 11 часова (по локалном времену), на назначену адресу, без обзира на начин на који је понуда упућена. За сваку понуду ће се издати потврда на којој је означен датум и вријеме пријема исте“.

1.4 Датум, вријеме и мјесто отварања приспјелих понуда на Јавни оглас

“Понуде ће бити отворене од стране Тендерске комисије дана 7. септембра 2020 године у 11.30 часова, у просторијама Министарства културе, на адреси Његошева бб, 81250 Цетиње.”

2. Остали елементи Јавног огласа остају непромијењени.

3. За сва питања у вези са Јавним огласом и његовом измјеном, заинтересована лица могу контактирати Милицу Вушуровић, е-маил: милица.вусуровиц@мку.гов.ме, тел: + 382 41 232 571.